Søk
Last ned en fil

1.skjoldrevisjonsberetning2022signert.pdf

Last ned
Last ned en fil

1.skjoldbalansepr31.12.22.pdf

Last ned
Last ned en fil

1.skjoldresultat2022.pdf

Last ned
Last ned en fil

1.skjoldarsmelding2022-utkastba.pdf

Last ned
Last ned en fil

1.skjoldreferatgrting2023.01.24.pdf

Last ned
Referat fra gruppeting 24. januar 2023

Referat fra gruppeting 24. januar 2023

Tirsdag, 7 Februar 2023

Referat fra gruppeting 24. januar 2023 kl. 20.00 – 21.00

Til stede: Arve, Bjørn Arne, Tord og Jan-Erik.

Saker:

1.     Referat fra forrige gruppeting

Referatet fra forrige gruppeting (6.12) var lagt ut på de gamle hjemmesidene og forsvant med omleggingen til nye sider. Det vi hadde notert oss som oppfølgingspunkter var: 1) det blir kretsleir i år. Kun troppen deltar; Tord organiserer deltakelsen, 2) årsrapport er under utarbeidelse, 3) regnskap kommer slik at vi kan rapportere til kommunen og Roar Bye har sagt ja til å være revisor, 4) lys i skuret: Tord følger opp med Aleksander, 5) lys på ballplassen: årsaken er en omfattende jordfeil som kan blir kostbar å utbedre. Vi må være forberedt på at det ikke kommer lys på en stund fremover.

2.      Erfaringer med oppstart, driften fremover og ledersituasjonen

a.     Flokken: Mistet en leder fordi barnet sluttet i speideren, men har brukbar lederdekning. Det er likevel sårbart på ledersiden slik at det vil bli holdt et møte med foreldrene når det blir lysere og varmere i været for å prate litt om lederbehovet fremover. OK stemning og 15 ulver som møter jevnlig.

b.     Tropp: mistet fire speidere – tre har sluttet mens en har tatt pause. To andre har også tatt pause. I alt er det 18 speidere med de tre som har tatt pause, herav møter typisk 12 opp. Troppen drives med støtte fra foreldre og Ina og Aleksander. Satser på friluftsliv fremover - akkurat nå er det mørkt og tungt, og litt vanskelig å få til fullgode aktiviteter.

3.     Hjemmesidene våre.

En del er blitt bedre, men mer er også blitt tungvint. Arkivet fra den gamle siden ligger lagret bak passord og nyhetene er borte. Det viser seg å være vanskelig å legge ut aktiviteter i kalenderen. Jan-Erik og Tord følger opp.

4.     Eventuelt

Ingen saker

Bergen, 24.01.23

Bjørn Arne (s.), referent.

Driftes av Styreportalen AS