Hei. Her er info om sommerturen 2020 vi skal ha til Sveits.


1-8. Juli. Reiser troppen og roverlaget til 1. skjold speidergruppe til KISC. Det internasjonale speidersenteret i Kandersteg. Aldersgrensen er de som fyller 13 år i dette kalenderåret. Altså de som er født i 2007 og eldre. 

Vi starter turen med å fly fra Bergen til Zurich og tog fra Zyrich til Kandersteg. Vi bestiller Interrailbilletter til alle, da vi kommer til å bruke tog en del i Sveits under oppholdet også. I Kandersteg skal vi sove inne på det speidersenteret. Alle måltidene vil bil servert der også. Aktivitetene vi skal gjøre er ikke helt bestemt enda, da været kan ha mye å si om vi for eksempel får lov til å ferdes i fjellet. Uansett skal vi ha mange flotte opplevelser og se masse av den flotte alpenaturen, enten fra gamle tog og gondoler eller på fjelltur i den deilige solen. Etter 6 dager i KISC drar vi tidelig den 7. for å ha en dag i Zurich og en god middag og natt på hotel ved flyplassen.

1. Skjold har vært på tur til KISC en gang tidligere og sist var det en stor suksess.


Det er uvisst eksakt hva turen vil kosten, men den vil ikke koste mer enn 8000kr. Vi skal søke om midler og se om vi kan få til noen dugnader for å samle inn penger til å subsidiere turen for deltagerne. Etter at dugnader og midler er samlet vil vi vite hvor mye turen vil koste. Blir turen billigere enn 8000kr per deltager vil mellomlegget bli betalt tilbake etter at turen er over. Betalingsplanen ser slik ut:

Ved påmelding: 2000kr.

15. April:            2000kr.

15. Mai:             2000kr.

15. Juni:          2000kr.

Betaling skjer til 1. skjold sitt konto nr. 3411 18 00156 

IKKE betal på vipps, takk.


Påmeldingsfriseten er 28. Februar. Påmeldingen er bindende. Her er link til påmeldingskjemaet:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScT7amyqNM4Mi05rIfTk68qrGlLj0LawI5Tw1mElrzp5AASOQ/viewform?usp=sf_link