Regjeringen kom på kvelden tirsdag 7. desember med nye innstramminger på grunn av økningen i smitten. De nye tiltakene vil vare i fire uker.

De nye tiltakene vil ikke påvirke driften vår. Vi har heller ikke aktivitet i perioden de nye restriksjonene er i effekt.


Oppdatering torsdag 9. desember:

Bergen strammet inn koronatiltakene ytterligere i dag, men de er ikke utformet slik at de får konsekvenser for oss. Gjeldende smittevernregler for Bergen kommune finner du her: 
https://www.bergen.kommune.no/hvaskjer/tema/koronavirus/rad-til-befolkningen/tiltak-i-samfunnet.


Oppdatering mandag 13. desember

Nye nasjonale tiltak ble kunngjort på pressekonferanse i kveld kl. 20.00. Disse tiltakene får ingen konsekvenser for oss siden vi ikke har aktiviteter i julehøytiden og den første halvdelen av januar. Dette kan endre seg fort, og vi følger derfor situasjonen løpende. Vi vil informere nærmere i de første dagene på nyåret om oppstarten her på hjemmesiden og i egne e-poster til medlemmene fra enhetslederne.

Se også regjeringen sin pressemelding om tiltakene her: 
https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/strengere-nasjonale-tiltak-for-a-begrense-smitten/id2892042/Vi takker all våre ledere og speidere for det gamle året og ønsker alle en god jul!


Med vennlig hilsen

Bjørn Arne Øvrebø

gruppeleder