1. Skjold speidergruppe

Hordaland Krins av Norges Speiderforbund
Navn:
Passord:Glemt passord?
Javasjekk
Utskriftvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon

Kretsleir i Øvre Eidfjord 29. juni - 6. juli 2019

Vi nærmer oss kretsleiren, som er en leir for alle speidere i Hordaland krins. Leiren holdes hvert fjerde år. Kretsleiren sin hjemmeside finner du ved å klikke her. Her finner du litt om det som skal skje på leiren. Lurer du hva du skal pakke med deg? Her finner du en pakkeliste fra Norges Speiderforbund. Forslag til pakkeliste finner du også i Speiderboka. Detaljer om betaling, avreise etc. finner du når du trykker på "Hele saken" under. Nærmere informasjon vil også bli sendt direkte til de påmeldte på e-post.

Deltakeravgift

Deltakeravgiften er kr. 2.600,- som betales til vår konto 3411.18.00156, eventuelt via Vipps til #123691. Selve leiravgiften er kr. 2.000,-, men vi legger på kr. 600, - til transport og uforutsette utgifter.

Betalingsfrist er neste onsdag, 26. juni 2019. Merk beløpet med Kretsleir 2019 og navn på speider.

På grunn av en misforståelse hos oss kom ikke denne informasjonen ut i mars om planlagt. Vi beklager det!

Transport

Det blir avreise med buss lørdag morgen den 29. juni fra Nesttun Terminal (NB! Tidligere informasjon sa Skjold kirke), oppmøte kl. 09.45. Vi skal på buss nr. 6 sammen med 1. Øvsttun. Bussen kjører så til Arna der den tar ombord Arna MSK før den fortsetter direkte til Eidfjord. Returen starter fra Eidfjord lørdag 6. juli kl. 12.00. Ankomsted blir etter det vi får opplyst Skjold kirke, men både det og ankomsttidspunkt er foreløpig usikker. Vi oppdaterer! PS: Vi reiser i speiderskjorte!

28.06.2019 - Bjørn Arne