Tirsdag 12. november holder Rosenhagen barnehage lysfest på sitt område. Denne dagen kan vi derfor ikke ha arrangement på området. Lederne for flokk, tropp, lag og aspiranter gir nærmere beskjed om eventuell flytting av oppmøtested til sine enheter for denne kvelden.

Brunt kull fra flokken kom inn på en god 5. plass i småspeiderløypen med 66 poeng, der vinneren Drage fra Bønes fikk 85 poeng. I speiderløypen kom Ulv kom inn på en hederlig 13. plass med 212 poeng, mens vinneren Rev fra 4. Bergen - Sandviken fikk 229 poeng. Hjortepatruljen sto opprinnelig plassert helt sist med 102 poeng, men det var en skrivefeil: når vi summerte fikk de i alt 202 poeng, ikke 102 som det opprinnelig sto. Arrangøren rettet det opp umiddelbart etter at de fikk beskjed. Med 202 poeng kvalifiserte de til en delt 24. plass - omtrent midt på resultatlisten. Ganske bra, det også! 


Resultatene er lagt ut her: https://bjorgvin.kmspeider.no/resultater-bymanover/category2513.html


Ellers var det et godt organisert og vellykket arrangement! Litt regn var det, som det skal være...

Flügger - butikken som ligger like ved Fana politistasjon rett sør for Nesttun sentrum tilbyr klubbens medlemmer 20% rabatt på hylleprisen på alle varer ved kontant betaling. Samtidig får speidergruppen 5% av det beløpet som betales som støtte. De som handler må oppgi at de er medlem i 1. Skjold.  Litt mer om andelene og Flügger-konsernet finner du ved å klikke her:  Informasjonsskriv om Flüggerandelen.

Multiconsult har støttet oss med kr. 5000,- Vi takker hjertelig for gaven - den kommer godt med! Ta gjerne en titt på Multiconsult sine hjemmesider ved å klikke her.Til stede: Jan-Erik, Halvor, Tord, Maren, Sigrid, Herborg, Iben, Eirik, Sigurd, Anna, Bjørn Arne. Fra foreldrelaget: Vibeke og Synnøve.

Saker:

  1. Status lokaler: Siste hånd på innredningen i den nye brakkeriggen legges nå, så vi venter bare på en avklaring om tilgang til nøkler og nærmere avtale om sambruk med barnehagen. Barnehagen har bedt om et møte med Erik E og Bjørn Arne så snart som mulig om saken, men dato er ikke fastsatt. Nye møbler er bestilt.
  2. Hjemmesidene: Det gjenstår mye arbeid før den er fullt ut brukbar. Bjørn Arne leder arbeidet i det videre. Enhetslederne lager en første oversikt over hvordan de vil ha utseende og funksjoner i løpet av et par uker fra dagens dato, og så sender Bjørn Arne oversikten til styreportalen. Bjørn Arne ber deretter om et møte med styreportalen sammen med enhetslederne for å avklare videre arbeide med sidene.
  3. Status utstyr etter brannen: Aleksander lager oversikt over tapt utstyr - det er en del, blant annet førstehjelpsutstyr og stormkjøkken.
  4. Eventuelt: Flaskeinnsamling på nyåret: foreldrelaget tar ansvaret, mulig Synnøve leder det hele. God økonomi nå i gruppen.

Bergen, 22.10.19

Bjørn Arne, referent.


Bli medlem